Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Hydra оригинал ссылка hydrapchela com


 • 16/02/2022 в 06:44 ТС   Ywepuny (Модератор)
  26 сделок
  557 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 16/02/2022 в 13:51 Nybozexi
  NY
  21 сделок
  38 лайк
  Hydra ссылка Hydra сайт как зайти на hydra

  Ние помагаме при пренасочване към друг вид помощ и можем да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка. Ние те консултираме в лична и сигурна атмосфера, също когато искаш да започнеш да се занимаваш с проституция. При нас може да получиш информация, свързана със закона за защита на проституцията.

  Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Ако търсиш алтернатива за работата ти като секс-работник/чка, искаш да се промениш в личен и професионален план, искаш да спреш с работата ти в сферата на проституцията, ние в Hydra ти предлагаме: Съставяне на индивидуален план и поясняване на следващите стъпки. Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic.

  официальный

  Повече информация и контакт: Ние консултираме жени, които са преживели насилие, експлоатация, или са били жертва на трафик на хора. По принцип този тип консултация, при която целта е ориентиране към подходящата за теб работа, се състои от една социална работничка, една секс-работничка и нашия счетоводител.

  Често близките на жените, които се занимават с проституция са много несигурни com заради дейността, която те извършват. Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве. Ако си решил/а да се занимаваш проституция, Hydra ще ти даде критерии за избор на конкретно работно място и също така може да ти отговори на въпроси, свързани със започването на самостоятелна дейност (ако се занимавате с проституция, извършвате самостоятелна дейност ). Ние можем да те консултираме и да отговорим на въпросите ти на теми, свързани с професионална и сигурна работа. Моля, преди това се обадете предваритено на номер.

 • 16/02/2022 в 17:55 Unymywa
  1 сделок
  58 лайк
  Да! Onion Выше указаны адреса с доступом через обычный браузер и ссылку по которой вы сможете без труда в любое время перейти на площадку. Деньги Мобильный оператор Qiwi Либо с помощью Bitcoin, ваш личный адрес находится в профиле. Hydra в Tor Внимательно относитесь к тому, на какие сайты вы переходите, так как у сайта Гидры, развелось множество мошенников, по ссылке которых если вы переходите то можете не только лишиться средств зачисленных на баланс но и аккаунта заведенного на площадке Hydra в Tor.
  Hydra Onion Основное Зркало Гидры Ссылка НА сайт Гидра
 • 17/02/2022 в 09:10 Apeba
  AP
  18 сделок
  80 лайк
  Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа. Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки. Всичко това правим само с твоето съгласие. Заедно ще разработим пътища, по които да намерим решения, както и можем да те пренасочим към адвокат/ка.
 • 17/02/2022 в 19:20 Zebubyro
  0 сделок
  58 лайк
  Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки. Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Всеки втори и трети четвъртък в месеца от 17:00 до 20:00 часа. Пренасочване към Lernladen и Jobpoint с цел намиране на друга работа или обучение.
 • 18/02/2022 в 10:35 Keqohiko
  12 сделок
  68 лайк
  В момента са възможни 10 срещи с терапевти/тки независимо от това дали имаш здравна осигуровка, или дали имаш регистрация за това, че се занимаваш с проституция. Hydra ще те консултира, също ако вече работиш в сферата на проституцията, ако започваш работа в Германия или Берлин, ако искаш да смениш работата си, както и на други подобни теми.